Ruokatapahtuma Voillà! tulee taas »

Ruokatapahtuma Voillà! tulee taas

Jo kuudennen kerran järjestettävä Voiveljien ruokatapahtuma Voillà elävöittää Turun ravintolamaailmaa jälleen lokakuun lopussa.

 

Voillàn teemana tänä vuonna on Itämeri, jonka rannoilta vierailevat keittiömestarit saapuvat Turkuun. Teema näkyy menuissa ja lautaselle, mutta samaan aikaan teemalla on syvempikin merkitys; lahjoitamme jokaisesta myydystä menusta euron Itämeren suojeluun Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.

 

21.-22.10. Ekblomin ottavat haltuun virolainen Andrei Babõnin, joka on työskennellyt keittiömestarina muun muassa White Guidessa korkealle rankatussa Rannahotellissa sekä salin puolella cocktailien teon maailmanmestari Markus Sillanpää.

 

Menu

Silakkaa, pikkelöityä punasipulia, smetanaa ja mustaa leipää

Benella-kirjolohta, harissaa, kurkkua, omenaa ja Gim-Bugak sipsejä

Nautatartaria, sinappiaiolia, tryffelijuustoa ja ankanrasvalla grillattua leipää

***
Haudutettua kuhaa, kukkakaalia, chorizoa ja bisque-kastiketta

***
Pavlova, paahdettua valkosuklaata ja tyrnisorbettia

 

Menun hinta 58€

Huomioithan, että menu ei ole saatavilla vegaanisena

 

Varaa pöytä tästä